YRITYSHIERONNAT:
Nyt myös mahdollista maksaa epassilla, mikäli työnantaja on tälläisen etuuden mahdollistanut.

 Panostamalla  henkilökunnan työhyvinvointiin yrityksen tuottavuus ja kannattavuus  kasvaa pienentyneiden sairauspoissaolojen myötä. Panosta henkilökuntaan  ja tilaa hieroja työpaikalle. Hieroja tuo  mukanaan kaikki tarvikkeet. Hierontaan tarvitaan vain rauhallinen tila,  jossa hieronta voidaan suorittaa.

Tiesitkö,  että säännöllinen hieronta auttaa työkyvyn ylläpitämisessä.  Säännöllinen hieronta vähentää sairauspoissaoloja ja vähentää stressiä.  Lihaksisto voi paremmin säännöllisen hieronnan ansiosta, jolloin  työntekijän fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi paranee. Henkilökunnan  hyvinvointiin kannattaa panostaa, sillä onhan henkilökunta yrityksen kallein voimavara. 

Yrityshieronnan suorittaa koulutettu hieroja,  joka on terveydenhuollon ammattihenkilö, joka noudattaa toiminnassaan  terveydenhuollon ammattihenkilöitä koskevia lakeja ja eettisiä sääntöjä.  Koulutettu hieroja on merkitty Teo:n (Terveydenhuollon  oikeusturvakeskus) rekisteriin. Koulutetun hierojan hoidot kuuluvat myös  potilasvakuutuksen piiriin. Lisäksi koulutetuttua hierojaa sitoo  vaitiolovelvollisuus sinua ja yritystänne koskevista asioista.

Tiesithän, että mikäli yritys tukee työntekijää hieronnan kustannuksissa, se on MAHDOLLISTA VÄHENTÄÄ VEROTUKSESSA!                          0442770 914
                 hieroja.koivisto@gmail.com